Åbent rådhus for kommende kontorelever

1. marts 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Med flytningen af NaturErhvervsstyrelsen fra København til Sønderborg stiger behovet for kontoruddannet rådhus1personale med speciale i offentlig administration. Den udfordring løfter Sønderborg Kommune og ansætter til september 15 kontorelever – mod normalt tre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune ønsker at bidrage til, at der er kvalificeret arbejdskraft i området, så fødekæden til både NaturErhvervsstyrelsen og kommunen er i orden.

Det er med andre ord nu, man kan søge om at blive én af de 15, der får en attraktiv elevplads i Sønderborg Kommune. Den to-årige uddannelse tages i forskellige afdelinger i kommunen, hvor eleverne får et indblik i politik, strategi, handleplaner, kommunikation, økonomi og sagsbehandling – ligesom der også er skoleophold på Business College Syds afdeling i Mommark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen lægger vægt på, at eleverne får en spændende elevtid med udfordringer, gode oplevelser og fællesskaber.

Kommunen inviterer til åbent hus den 9. marts kl. 15-17 på Sønderborg Rådhus, hvor der gives information om elevstillingerne og kontoruddannelsen.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...