12 elever fra Nordals Skolen besøger Danfoss

14. marts 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag inviterer virksomheder over hele landet 7. & 8. klasses skoleelever indenfor til at arbejde med deres hænder og snakke med faglærte medarbejdere om deres uddannelse og job.

Netværket for skole-virksomhedssamarbejde, Jet-Net.dk, er arrangør.

.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss i Nordborg får besøg af 12 elever fra Nordals Skolen.

På kampagnedagen vil eleverne på første hånd opleve spændende erhverv, som man ikke “bare” kan læse sig til, men skal arbejde sig til med både hjerne og hænder. Dagen skal åbne unges øjne for, at erhvervsuddannelserne er et attraktivt alternativ til gymnasiet samt et solidt trinbræt til mange videregående uddannelser. Erhvervsskolereformen skal sikre et højere niveau på uddannelserne og sænke frafaldet. Men for at vende udviklingen skal vi også inspirere de unge til at få et godt og mere realistisk indtryk af de praktiske erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bidrager Jet-Net.dk til med denne kampagnedag, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Eleverne kommer til at arbejde sammen med faglærte og lærlinge her på fabrikken i Nordborg. De bliver delt op i tre hold, der på forskellig vis kommer til at få lidt føling med, hvad faglærte kan komme til at arbejde med på Danfoss. Nogle skal arbejde med et tegneprogram og lave øvelser på en fræsemaskine sammen med en lærling. Andre kommer til at arbejde med luft/pneumatik og lave små øvelser med elektronik”, siger Burkhard Winski, HR Talent Acquisition på Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...