Besøg Restaurant Bind og vær med til at kåre Årets Souschef

17. marts 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Danmarks toneangivende og ambitiøse spiseguide “Den Danske Spiseguide” har tilføjet en ny kategori “Årets Souschef” i årets prestigefyldte udgivelse, og vores souschef Yves Matter er prenomineret i et stærkt selskab af nogle af landets dygtigste souschefer, skriver Restaurant Bind i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Yves Matter. Foto: Trine Lindén.

Yves Matter. Foto: Trine Lindén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag den 2. juni i Restaurant Bind får de prenominerede souschefer mulighed for at præsentere og servere en ret, som skal bedømmes og vurderes i udvælgelsen af tre slutnominerede souschefer.

Bestil bord 7467 8822 og du er med til at bedømme hvem der skal blive årets Souschef 2016

“Årets Souschef” bliver kåret på gallaaftenen for den nye udgivelse af spiseguiden. Den Danske Spiseguide har eksisteret siden 1978 og dækker hele landet via en 6-trins rating, som er med til at holde den danske restaurationsbranche oppe på mærkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...