Oplev Skovens Dag i Gottes Grue i Gråsten

20. april 2016 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Skovens Dag er en årlig invitation til alle danskere om at tage ud i skoven, nyde det og glæde sig over det spirende forår, lære om skovbrug og finde ud af, hvad man alt kan foretage sig med familien i de skønne omgivelser.

Temaet for dette års Skovens Dag er “skovens liv”, og liv er der masser af i den kommunale skov, Gottes Grue,  i Gråsten. Skoven er et unikt naturområde i en slugt omkring Hundsbjerg Bæk.10450631_591261017660916_5286613282183429153_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet for Skovens Dag den 1. maj er fra kl. 13 til 16. Området i skoven, hvor arrangementet starter, findes ved at gå ind i skoven fra plænen bag Dyrhøj 53-55. Borgmesteren åbner arrangementet, inden jagthorn blæser en række forskellige aktiviteter i skoven og på græssletten i gang.

”Man kan gå en tur i skoven, fange dyr i vandløbet, bage snobrød, løse forskellige opgaver, prøve skattejagt eller geocaching, høre om bier, være med i konkurrencer og meget mere. Man kan også tage sit kamera med, tage nogle dejlige billeder og måske vinde en spændende præmie – der er nemlig også en fotokonkurrence”, siger skov- og landskabsingeniør Johanne Burgemann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune arrangerer Skovens Dag i samarbejde med Gråsten og Omegns Jagtforening, Alssund Biavlerforening og naturvejlederen fra Plejecenter Dalsmark i Rinkenæs.

 

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...