Mænd efterspørger nøgenfotos af sydjyske piger

21. april 2016 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er en russisk baseret hjemmeside dukket op, hvor blandt andet danske mænd specifikt efterspørger images (1)nøgenbilleder af navngivne, unge danske kvinder. En stor del af efterspørgslerne er på piger fra Syd- og Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu bliver der ifølge TV Syd efterspurgt billeder af piger fra blandt andet Varde, Vejle, Aabenraa, Sønderborg, Kolding, Esbjerg, Bramming, Vojens, Grindsted og Billund.

På hjemmesiden er brugerne villige til at betale for at få billeder af navngivne unge piger. En udlover 2000 kroner, hvis andre kan skaffe ham billeder af en bestemt pige.

Brugerne nøjes dog ikke med at efterspørge billeder af specifikke piger. De lægger også billeder – blandt andet nøgenbilleder – op af piger, og pigerne bliver flere steder på siden beskrevet som billige og klar til at gå i seng med hvem som helst.

1. maj 2024 REGIONALT, Samfund

Klokken 12 hyler sirenerne og det gør mobiltelefoner også

1. maj 2024 REGIONALT

Den første onsdag i maj tester Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet alle landets sirener og det er anden gang, at alarmen også bliver testet på nyere mobiltelefoner. Det sker klokken 12.00, når sirenerne lyder med ‘Fare-signalet’, som er en tone, der gentages fire gange i løbet af 45 sekunder. Tonen stiger hurtigt og falder langsomt, og der […]

Læs mere...