Hærværk i Fynshav og Sønderborg

26. april 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

På et tidspunkt fra torsdag til mandag er der begået hærværk på et legehus på Fryndesholm Skole i Fynshav. Legehuset var ødelagt ved at træbeklædningen blev fjernet og hakket i stykker. Gerningsmanden eller – mændene havde brugt en medbragt hakke der blev efterladt på stedet.

På Sundquistgade i Sønderborg gik det ud over to biler, der holdt parkeret. Begge biler var blevet ridset på højre side. Den ene på fordøren og den anden på bagdøren.

Hærværket er sket i tidsrummet fra torsdag til mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag morgen blev der fundet en udbrændt VW Golf i skoven ved Kathrinelund. Bilen er formentlig blevet brændt af i løbet af natten.

“Hvis nogen har set noget i forbindelse med den brændende bil eller en af de andre sager, så hører vi meget gerne om det”, siger Peter Baum fra Lokalpolitiet i Sønderborg.

Dem får man kontakt til på 1-1-4.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...