Torsdag er der nat-krolf i Gråsten

23. maj 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der skal spilles “nat-krolf” i Gråsten på torsdag fra kl. 21.30 og der er mange tilmeldte, skriver Krolfklubben i en pressemeddelelse.

Vi starter også med noget nyt, nemlig “Præcisions-Krolf”, efter det går vi ca. ved 2130 tiden på banerne og spiller mod de 24 oplyste huller, for at finde vinderne som får flotte pengepræmier.

Og fordi krolf er et meget socialt spil, starter vi med en omgang suppe og  et glas vin, mens vi venter på at mørket må sænke sig over Ahlmannsparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver et festligt syn med alle de lys og deltagerne med pandelamper, vi håber på et rigtigt godt arrangement oplyser formand Orla Kulby i pressemeddelelsen.

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...