En håndfuld indbrud i weekenden

30. maj 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Natten mellem fredag og lørdag blev en siderude knust på en bil, der holdt parkeret på Asylvej ved Kunstskolen. Tyven fandt tilsyneladende ikke noget af interesse i bilen.

I en villa på Sundsmarksvej smed en tyv en havekrukke gennem en rude i en terrassedør kl. 03:16. Fra villaen blev der stjålet en PH-loftlampe og en PH bordlampe, siger politiet.

Ved et indbrud hos Kværs Auto på Søndertoft i Kværs blev kasseapparatet tømt for vekselpenge. Tyven kom ind ved at bryde en dør op til kontorbygningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I haveforeningen Skovly blev der natten mellem lørdag og søndag brudt ind i to kolonihavehuse.

I det ene hus blev en dør til udestuen brudt op og tyven rodede hele huset igennem. Herfra blev der stjålet 8 flasker vin og en ostekniv.

I det andet hus kom tyven ind gennem en ulåst dør. Her blev der stjålet 2 flasker rødvin, en flaske hvidvin og en dåsecola. Tyvene efterlod ostekniven fra det første indbrud inden han eller hun forlod stedet.

7. maj 2024 112, Sønderborg

Hundeslagsmål i Ulkebøl

7. maj 2024 112

Mandag er der en labrador på Agtoftvej i Ulkebøl, som bliver bidt af en blandingshund. Blandt andet fik den en flænge ved halsen. “Vi har sigtet ejeren af blandingshunden efter hundeloven”, siger Martin Hess Pedersen fra politiet i Sønderborg.  

Læs mere...