Indlæg: Allan Breckling hylder Leif Maibom og Sønderborg Sommerrevy

5. juni 2016 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Et fænomen i dansk revy, Leif Maibom.

Hvordan kan man år efter år få et gennembrud i dansk revy.

Det er ikke til at fatte det, men Leif Maibom er et fænomen i dansk revy og så må jeg med glæde konstatere at det kan virkelig lade sig gøre.

Leif Maibom er et fænomen i dansk revy – en teatermand med stor respekt for sit publikum – uden at lefle for dem denede i salen – for publikum.

Dirch Passer var elsket – dybt elsket af sit publikum… og det er Leif Maibom også.. og hans publikum kommer fra Herning, Randers, Horsens, Odense og København for at se Leif Maibom, der i mine øjne landets største komiker – en mand, der har gjort det at lave revy til en kunstart – et geni alle bør opleve – især det han elsker og har findyrket med stor elegance…REVY på højt plan…

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Sommerrevy står for mig det stærkeste bud på talent i sommerlandet og det beviser især Ekstra-Bladet med en fremragende anmeldelse…velfortjent og sobert.

Kære Leif Maibom – jeg beundrer dig grænseløst.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...