Igen en stribe indbrud og tyverier

14. juni 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Fra en skurvogn, der står i Rachels Mose i Havnbjerg, blev der natten mellem søndag og mandag stjålet forskellige køkkenting. Blandt andet løb tyvene med en mindre kummefryser, en frituregryde og 10 liter friturefedt. Tyvene var kommet ind ved at bryde en hængelås op.

Fra en bulldozer, der holdt parkeret på Hundslevvej i Ketting, blev der i tidsrummet fra fredag til mandag stjålet to helt nye batterier, siger politiet.

En personbil er blevet stjålet fra Damhusparken på Jernbanegade i Gråsten. Der er tale om en sølvgrå Suzuki Alto fra 2004. Den har registreringsnummer ZX 51 348 og blev stjålet natten mellem søndag og mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dumt at efterlade værdigenstande på sin knallert – også selvom det bare er i fem minutter. Mandag mellem kl. 16:15 og 16:20 blev en grøn rygsæk stjålet fra en knallert der holdt på Møllevang i Sønderborg. Rygsækken indeholdt en Apple Ipad mini, cigaretter, en lighter, handsker, 200 kr. i kontanter og en Samsung Mini mobiltelefon.

På Hertug Hans Vej blev en rude i en terrassedør smadret kl. 00:30 natten til tirsdag. Tyven nåede ind i spisestuen, hvorfra der blev stjålet et B&O-anlæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så blev han  opdaget og stak af.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...