Værdighedspolitik og -indsatser er godkendt

29. juni 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har fået penge fra Christiansborg og hver en krone er øremærket til ældreområdet – og nu er der skrevet en køreplan for, hvordan pengene skal gavne de ældre bedst muligt.

“Jeg synes, at der bliver smurt et tyndt lag ud over det hele, så vi må se, om det kommer til at gavne”, siger Fælleslistens Erik Lorenzen på byrådsmødet onsdag, hvor værdigheds-indsatsen skulle godkendes.

“Flere permanente aflastningspladser på Ulkebøl Plejecenter er bestemt et stort plus. Borgere skriver jo hurtigere ud af hospitalerne”, siger Sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værdighedspengene glæder Venstre, Slesvigsk Parti og Socialdemokraterne.

“Det her er jo Dansk Folkepartis politik og jeg er glad for at vi fandt pengene på Christiansborg. Nu kommer vi til at se, hvordan de virker”, siger Jan Rytkjær Callesen, der havde taget turen fra Christiansborg til Sønderborg for at deltage i byrådsmødet.

“Der bliver flere og flere ældre, så måske skal der bygges flere plejehjem i Sønderborg”, siger han.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...