Akut løsning: Midlertidigt toilet overfor Gråsten Slot

5. juli 2016 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

På det værst tænkelige tidspunkt – op til turistsæsonen – har kloakken til toiletterne ved den tidligere tankstation på Slotsgade i Gråsten besluttet at strejke. Der er i stedet opsat et midlertidigt toilet på p-pladsen over for slottet.

“Det er ikke optimalt, men den løsning, der akut var mulig. Vi har bestilt nye toiletter til en mere permanent løsning, men de kan desværre først leveres midt i august”, siger Kristian P. Nordstrøm, jordbrugsteknolog i afdelingen Landskab & Anlæg, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toiletterne, der leveres i august, er tørklosetter, og skal stå der i nogen tid.

En større plan for områderne omkring Gråsten Slot er på bedding i et samarbejde mellem Slots- og Ejendomsstyrelsen og Sønderborg Kommune. Den vil indebære, at der på sigt laves en god og permanent løsning for hele området, som også omfatter nye toiletfaciliteter.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...