Jernmænd skal have plads – så gader bliver spærret

24. august 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På søndag svømmer, cykler og løber 274 jernmænd rundt på veje og stier i og omkring Sønderborg. Det kommer til at påvirke trafikafviklingen, når nogle af byens veje bliver spærret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Alssundman skydes i gang kl. 10, hvor de 274 jermænd sendes i vandet ved Frimærket ved slottet. Cykelturen går til Tandslet og tilbage til slottet og cykles tre gange for at nå op på de 90 km. Løbeturen går fra slottet langs vandet mod Sønderskoven, hvor der vendes. Turen løbes fire gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved Sønderborg Slot er Sønderbro og Slotsbakken spærret fra kl. 8 – 21. Strandvej, Hertug Hans Vej og en del af Kongevej – mellem Strandvej og Hertug Hans Vej – er spærret fra kl. 8 – 19.

Bilister bedes tage hensyn til cykelrytterne – primært i tidsrummet fra 10.30 til 13.30.

Husk også, at Sønder Havnegade er spærret fra kl. 9 – 22 fredag, hvor der er Kongelig Classic.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...