6. klasser konkurrerede i trafiksikkerhed

14. oktober 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

 

 

Sønderborg Ungdomsskole arrangerede forleden i samarbejde med Sønderskov Skolen og kommunens øvrige skoler Cyklistprøvernes Kredsfinale for 6. klasser.

Vinder af selve Cyklistprøven blev Sofie Hansen, Augustenborg Skole. På en 2. plads kom Louis Roager, Humlehøj-Skolen og på 3. pladsen kom Cirkeline Høg, Sønderskov-Skolen, skriver Sønderborg Ungdomsskole i en pressemeddelelse.

Placeringen på Manøvrebanen var: 1. plads gik til Louis Roager fra Humlehøj-Skolen, 2. pladsen gik til Martin Søholm fra Nybøl Skole og 3. pladsen fik Jeppe Cordsen fra Broager Skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var præmier til de tre bedste i Cyklistprøven og Manøvreprøven, ligesom der var gaver til de øvrige deltagere – alt sammen sponseret af Sønderborg Kommune, Rådet for Sikker Trafik samt Jønnes Cykler.

Førstepladsen var, som de øvrige år, en flot cykel.

 

 

29. april 2024 112, Sønderborg

Stjal designermøbler

29. april 2024 112

Natten mellem lørdag og søndag var der indbrud i en villa på Ludvig Holbergsvej i Sønderborgs digterkvarter. “Der er knust en terrassedør og fra stedet er der stjålet designermøbler”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Læs mere...