Bibliotekarerne fortæller læserne om de bedste bøger

3. november 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Efteråret er en tid hvor der bliver læst meget, og vil du gerne lade dig inspirerer til hvad netop du skal læse i den kommende tid, så er muligheden her nu. Bibliotekerne inviterer nemlig til arrangementet ”Bibliotekarernes bedste bøger”.

Her kan du få hjælp til at finde skjulte skatte i bibliotekets bogsamling. Der bliver stilet skarpt på fremragende bøger fra i år, der aldrig nåede bestsellerlisterne. Dyk med ned i fremmede miljøer, hør om finurlige plots og en perlerække af stærke personligheder i bøgernes univers, skriver bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bibliotekarerne Line Kveiborg, Claus Jacobsen og Hanne M. Sørensen, som fortæller om de bøger, der indenfor det seneste års tid har gjort størst indtryk.

Bøgerne bliver præsenteret hele fire gange:

Mandag den 7. november kl. 16.00 – Biblioteket i Gråsten.

Onsdag den. 9. november kl. 16.00 – Biblioteket i Augustenborg.

Onsdag d. 16. november kl. 16.00 – Biblioteket i Nordborg.

Torsdag den 1. december kl. 17.00 – Biblioteket i Sønderborg.

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...