Vinderne i trafikkonkurrencen Børn på Vej er fundet

Arkivfoto
Arkivfoto
15. december 2016 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

For at gøre børn mere trafiksikre satte kommunen i august plakater op ved alle skoler med budskabet “Børn på vej”. Og samtidig fik alle kommunens elever i 0. klasserne udleveret “Min trafikbog” med opgaver om sikker trafik.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Opgaverne har børnene løst i samarbejde med deres forældre. Bagefter har børnenes lærere sørget for at indsende klassens rigtige svar ind til den landsdækkende konkurrence “Børn på vej”, som kommunerne i Danmark, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og nu har Sønderborg Kommune trukket de to vinderklasser: 0.a på Broager Skole og børnehaveklassen på Privatskolen Als.

Hjælp til forældre om børn og trafik

Kampagnen “Børn på vej” sætter fokus på, at alle børn skal lære at blive sikre i trafikken. Små børn lærer at begå sig i trafikken ved at øve sig mange gange sammen med deres forældre. Store børn skal ofte have gentaget, hvad de skal have fokus på i trafikken. Fælles for alle børn er, at deres forældre er rollemodeller i trafikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det og meget andet kan forældre læse om på sikkertrafik.dk

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...