Indbrudstyvene glæder sig til juledagene

Arkivfoto
Arkivfoto
23. december 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Der er rigtigt mange mennesker, der ser frem til juleferien – og det gælder ikke mindst indbrudstyvene, der ved, at rigtigt mange virksomheder og private hjem er mennesketomme i juledagene.

Det giver dem en kærkommen chance for at støvsuge dem for værdier.

Rigtigt mange virksomhedsejere føler sig trygge med en tyverialarm og den holder også nogle indbrudstyve væk. Men professionelle tyve er ligeglade. Der er er hurtigt inde og hente de ting, som de vil have med og så er de over alle bjerge inden vagtmandskab eller politi når frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tyvens fjender er støj, at kunne blive set og tid. Sørg for at gøre tyvens arbejde så besværligt som muligt med bl.a. gode låse og effektive vinduessikringer”, lyder rådet fra  Christian Østergård i en Twitter-besked fra Syd- og Sønderjyllands Politis Kriminalpræventive Sekretariat.

Private boliger beskyttes allerbedst med Nabohjælp.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

EU-kroner skal gøre lokale lastbiler og produktionsvirksomheder grønne

16. maj 2024 Erhverv

Lastbilkørsel og virksomhedernes energiforbrug står for en fjerdedel af den CO2-reduktion, som Sønderborgområdet skal have skåretn væk for at blive CO2-neutral i 2029. Den opgave har netop fået en håndsrækning fra EU, der har bevilliget 4,5 millioner kroner til projektet ZERO Industry, som Sønderborg Varme, Better Energy, ProjectZero og Sønderborg Kommune de kommende to år […]

Læs mere...