Huset Torré: Merethe Meyland stopper efter 20 år i jobbet

Arkivfoto
Arkivfoto
30. december 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag sagde Merethe Meyland farvel til det job, som hun dag ud og dag ind er mødt frem til i Huset Torré gennem næsten 20 år.

“Jeg vil gerne sige dig tak for alle årene. Tænk at det er blevet til små 16.000 arbejdstimer plus det løse. Selv når vi modregner dine sygedage, som kan tælles på én hånd”, siger Rikke Torré i en lille afskedstale.

Rikke Torré har været butiksejer i 27 år.

Merethe Meyland fik hilst på både veninder og de såkaldte stamkunder, som kom indenfor i Huset Torré, hvor der blev holdt en lille farvel-reception.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere strandture

“Vi er en lille pigegruppe, der hvert år bruger sommeren ved stranden, hvor vi snakker om alt muligt. Nu bliver der tid til flere af de ture og så går jeg til alt muligt andet også, så jeg kommer ikke til at sidde og kede mig”, siger Merethe Meyland til SønderborgNYT.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...