Venstre: Flyt mest muligt af kommunens administration ind i kasernen

Arkivfoto
Arkivfoto
24. januar 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

I Venstre hælder vi meget til, at vi samler så meget af kommunens administration på kasernen som overhovedet muligt, skriver borgmesterkandidat Peter Hansen på Facebook.

Kommunen har i dag en række dyre lejemål ”ude i byen” som sammen med andre forvaltninger kan flyttes derned. Der er blevet lavet en rapport, der helt klart viser, der er store økonomiske og ressourcerationaler ved en sådan løsning. Det vil vi støtte op om i de kommende måneder og arbejde aktivt for, så der er lys i vinduerne, når asylcentret stopper til efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

For tid tilbage bad Sønderborg Kommune borgerne om at komme med forslag til, hvad kasernen kan bruges til.

Der kom rigtig mange gode ideer og intentioner, men desværre ikke noget, der kan ”holde vand” og som alle betyder øgede udgifter for kommunen.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...