Vinterferie: Jesper Kock lærer børn at lave mad

Arkivfoto
Arkivfoto
2. februar 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken vil gerne lære børn at spise ordentlig mad, men det betyder ikke det er slut med hotdogs.

Forældre, der har børn i den aldersgruppe, der går fra 3. til 7. klasse, kan tilmelde deres søn eller datter til Jespers Børnekøkkenskole, der foregår den 13. og den 14. februar i Det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

“Om mandagen skal vi have hjemmelavede hotdog. Det spændende for børnene er, at vi laver det hele selv. Brødet, pølserne, ketchup, sennep og remoulade. Også de syltede agurker og de ristede løg”, siger Jesper Kock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både mandag og tirsdag starter med at spise morgenmad – og til frokost spiser børnene den mad, som de selv laver.

“Børnene skal komme i noget tøj, der tåler kampens hede i køkkenet”, siger Jesper Kock. Andet skal de ikke have med.

Tirsdagens menu er hjemmelavet pitabrød – og der skal sluttes af med at bage lækre kager.

Prisen for to dages undervisning er 499 kroner.

Tilmelding sker på: [email protected]