Strejke på slagteriet i Blans

21. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Slagteriarbejdere på Danish Crown i Blans og i Horsens har nedlagt arbejdet i frustration over den nye overenskomst.

Et meget stort flertal af slagteriarbejderne stemte nej til forligsmandens forslag, men da det samlet endte med et ja for alle forbundene, gælder resultatet også på slagteriområdet.

”Medarbejderne synes, at de har været meget fleksible overfor vores arbejdsgiver Danish Crown, og nu står vi med en overenskomst, vi stort set intet får noget ud af, – det synes folk er meget frustrerende”, siger Klaus Olesen, der er tillidsmand på Danish Crown Horsens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt konkret betyder arbejdsnedlæggelserne ifølge TV Syd, at over 100 kunder ikke får leveret de varer de har bestilt, mens over 250 landmænd har fået aflyst afhentning af grise, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

29. april 2024 Debat, Sønderborg

Debat: Økonomisk straf for skolefravær hjælper på ingen måde børn der mistrives

29. april 2024 Debat

Byrådsmedlem Didde Lauritzen, Socialdemokratiet, skriver: I denne uge er et lovforslag til behandling i folketingssalen, som efter min mening får alt for lidt opmærksomhed. Det handler om permanent-gørelse af ’Fraværsstraffen’, som gør det muligt for kommunerne at skære i børne- og ungeydelsen, hvis et barn har et højt ulovligt fravær. Det er efter min egen […]

Læs mere...