Børn sidder rigtigt godt når de ser Aprilfestival

27. april 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Rigtigt mange skolebørn sidder rigtigt godt, når de ser Aprilfestival og det er fordi Oliver Jon fra House of Creativity er kommet på den glimrende idé, at børnene skal have en pude, som de let kan have med sig.

“Siddepuderne er lavet af indsatte i statsfængslet i Horsens og børnene har selv pyntet dem med farvetryk”, siger Britta Leonhard fra Humlehøjskolen.

“Elever i 5.X har lavet trykklodser til farvetryk af traktordæk og så har børnene i 0. B trykket farver på puderne”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet mellem store og små har været en god oplevelse for både medarbejderne Britta Leonhard og Gitti Ina Sørensen – og ikke mindst eleverne.

“De store syntes, det var helt fint at skulle hjælpe de mindre og de små havde det sjovt med at være helt tæt sammen med nogle af de store”, siger Britta Leonhard.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...