Snoren er klippet og Apotekertorvet kan bruges

20. maj 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag blev Apotekertorvet i Augustenborg indviet og det ser formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Frode Sørensen, som et go for Projekt Indre Augustenborg.

“Set med de handlendes øjne var det jo dejligt med en parkeringplads midt i Augustenborg, men i ønsket om at gøre byen skønnere, så kom der et ønske fra borgerne om, at der skulle gøres noget lige her, hvor vi står”, sagde Frode Sørensen i sin indvielsestale.

“Jeg synes området er blødt fint op med grønne bøgehække og flot belægning – så nu kan vi sidde på en bænk og hygge os fremfor at blive siddende i bilen og kigge ud”, siger udvalgsformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden Frode Sørensen gik i gang med sin indvielsestale, satte han sig ind i historien om stedet.

“Det er en ikke gammel plads. Der lå et hus her frem til midten af halvfjerdserne og fra haven bagtil kunne man gå ud i Slotsalleen”, siger han.

Når navnet Apotekertorvet er valgt, så skyldes det, at lige overfor i Storegade, der ligger apoteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...