Frit lejde: Aflevér ulovlige våben til Politiet

30. maj 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

I hele juni kan ulovlige våben afleveres helt anonymt til Politiet og uden at du bliver straffet.

Ligger du inde med et ulovligt våben – så skynd dig at få det afleveret nu.

Det koster en hård fængselsstraf at have et skydevåben uden tilladelse, og Folketinget har netop øget straffen yderligere – i visse tilfælde til det dobbelte, skriver Rigspolitiet i en pressemeddelelse.

Bliver du for eksempel taget med et skydevåben på gaden i dag, så er der mindst to års fængsel i vente.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der plejer heldigvis at være mange, som afleverer våben, ammunition og eksplosiver – og det er en rigtig god idé. Ethvert våben afleveret til politiet, er et mindre ude i samfundet. Et våben kan falde i forkerte hænder – det kan blive stjålet og ende med at blive anvendt af kriminelle og rocker- eller bandemedlemmer til alvorlig kriminalitet eller skyderier i det offentlige rum til fare for andre. Så jeg håber, at rigtig mange vil bidrage til at skabe mere tryghed i samfundet ved at aflevere deres ulovlige våben i løbet af juni måned. Få det hellere væk nu, hvor muligheden er der”, siger politiinspektør Henrik Sønderby fra Rigspolitiet.

7. maj 2024 112, Sønderborg

Hundeslagsmål i Ulkebøl

7. maj 2024 112

Mandag er der en labrador på Agtoftvej i Ulkebøl, som bliver bidt af en blandingshund. Blandt andet fik den en flænge ved halsen. “Vi har sigtet ejeren af blandingshunden efter hundeloven”, siger Martin Hess Pedersen fra politiet i Sønderborg.  

Læs mere...