Jobfest hos Gråsten Fjerkræ – plads til endnu tre medarbejdere

14. juni 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den stærkt stigende interesse for gode fødevarer, der både kan tilfredsstille den daglige husholdning og feinschmeckere, mærkes nu hos Gråsten Fjerkræ i Kværs.

“Vi leder i øjeblikket nærmest med lys og lygte efter tre medarbejdere, der omgående kan indgå i det team af 25 ansatte, vi har i Kværs”, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

Derfor mangler virksomheden lige nu en slagter eller delikatesseuddannet medarbejder til Gårdbutikken, der måned for måned for måned oplever et øget salg.

Artiklen fortsætter under annoncen

På ønskelisten står også  en medarbejder til pakkeriet og en voksenlærling til slagterafdelingen og pølsemageriet.

“Vi har positive erfaringer med ansættelsen af voksenlærlinge. Vores nuværende lærling har under uddannelsen hos os været på studieophold på Færøerne og skal senere til Italien”, siger Gunder P. Jensen.

7. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Anette Tranekjer: Det er vigtigt jeg kan kere mig om andre hjertepatienter

7. maj 2024 Frivillige

Det er otte år siden Anette Tranekjer meldte sig ind i Hjerteforeningen i Sønderborg og det gjorde hun lige efter en hjerteoperation. Hun syntes, at hun vil gi’ noget igen og det gør hun ved at hjælpe andre, som har en hjertesygdom. “Her i Sønderborg er der 1600 medlemmer i Hjeteforeningen. Altså er Sønderborgs lokalforening […]

Læs mere...