Herlig stemning til Skovby Blues med H. P. Lange og alle de andre

1. juli 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Allerede fra starten var stemningen i top ved Skovby Blues, hvor Peter, Paul and not Mary var første fredags-band på scenen i Siloerne i Skovby.

Skovby Blues begyndte for hele ti år siden – og hed dengang Bro Blues, men er for tre år siden flyttet til Skovby, hvor det fredag var anden gang bluesdagene blev sat i gang i Siloerne.

Helt som det plejer, så var der aldeles udsolgt – 200 gæster er der bestemt, der er plads til. Den gode stemning er nemlig vigtigere end højt billetsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klitgaard og Rønsholt, der plejer at spille på en båd på Christianshavns Kanal, var det andet band – og de var en fantastik oplevelse, der straks faldt ind i ånden i Skovby Blues.

Harpin Wolf Allstar Band var nærmest et sammenrendt af musikere fra nær og fjern – og tanken var, at de skulle jamme. Men de havde snydt og på forhånd aftalt, hvad de ville spille. Og de spillede præcis det, som de ville og levere et brag af en koncert.

H. P. Lange havde taget en gruppe musikere med til sin 10. blueskoncert af den helt specielle slags, hvor det er Viggo Sørensen fra Foreningen Skovby Blues, der havde booked ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg går ud fra, at det er ligesom hos bageren, hvor det 10 rugbrød er gratis, så er det også sådan, at den 10. optræden er gratis”, sagde Viggo Sørensen i sin velkomst til H. P. Lange.

Fra en længere tur rundt og pleje populariteten i det store udland, kom The Blues Overdrive og holdt den gode stemning helt oppe, indtil der blev sagt go’ nu nat og kom godt hjem.

Lørdag fortsætter musikken og den herlige stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen