KGGO: Idrætsstævne for mennesker med og uden handicap

28. august 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kørestolsbasket, kørestolsgymnastik, kørestolssjipning, kørestolsbowling og meget mere.

Det behøver ikke at være kedeligt, at sidde i kørestol.

Det har forening KGGO med oprindelse i Gråsten sat sig for at bevise.

Derfor har vi for 5. år i træk arrangeret et stort heldags-arrangement for kørestolsbrugere og gangbesværede, hvor der skal dyrkes forskellige idrætsgrene som kørestols-basket, el-jockey og kørestolssjipning og meget andet.

“Jeg forventer, at projektet vil hjælpe mig og andre kørestolsbrugere og gangbesværede med at få en ny mening med livet og handicappet, samt at få et stærkt fællesskab med positive relationer”, siger KGGO-formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet, som har fået navnet ” Med og uden handicap i Gråsten” og som foregår den 2. september , har allerede fået stor opbakning og der kommer fint besøg fra både nær og fjern.

Alle kan prøve

Du kan selv prøve alle aktiviteterne og der er også mulighed for at blive klogere i de mange informationsstande fra både Tyskland og Danmark.

Der er gratis entré og det hele foregår i Ahlmannsparken fra kl. 10 den 2. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...