Regionsrådet vil have snor i BIOS’ lønefterslæb

31. august 2017 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Regionsrådets Jørn Lehmann og Poul Andersen, Socialdemokratiet, skriver:

Et enigt Regionsråd i Region Syddanmark vedtog på mødet mandag den 28. august at sætte yderligere fokus på færdiggørelse af lønafregning til redderne fra BIOS-tiden. Der skal nu laves månedlige afrapporteringer til regionsrådet, dels i forhold til hvor mange reddere der er afklaret, og hvor mange man forventer at kunne afregne i den kommende måned.

I Socialdemokratiet har vi længe ønsket, at der kom mere åbenhed og især en hurtigere afklaring af det lønefterslæb, som redderne fra BIOS-tiden blev stillet i udsigt, da Region Syddanmark hjemtog ambulancekørslen efter konkursen i BIOS. Netop derfor foreslog vi regionrådsformanden, at regionsrådet fremover månedligt får en redegørelse over hvor langt man er i processen, men mindst lige så vigtigt, at regionsrådet samtidig får en melding om, hvor langt man påregner at komme i måneden frem til næste redegørelse. Det sidste forpligter parterne til dels at redegøre for konkrete planlagte tiltag, men også til løbende at sikre fremdrift i processen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vores forventning at regionsrådet med den trufne beslutning nu for alvor har sat en proces i gang, som giver en hurtigere afvikling af de faglige sager, der er ophobet i kølvandet efter BIOS’ konkurs.

Vi håber således, at alle sager kan være afsluttet inden jul – og forhåbentlig til alle parters tilfredshed.

 

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...