Borgmesterens reaktion på “kampråbet” fra Venstres kredsformand

7. september 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

I artiklen Venstres kredsformand kalder baglandet til kamp, der er bragt af SønderborgNYT, kan man læse hvordan en Venstre-KREDSFORMAND opildner til valgkamp.

Læs artiklen og døm selv, skriver borgmester Erik Lauritzen på sin Facebook.

Borgmesteren fortsætter: Det er den samme person, der fik masser af taletid ved et arrangement på Alsion, hvor han argumenterede for, at tonen på Facebook var skinger og at man skulle overveje meget, hvordan man omtaler eller tiltaler andre på FB.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som en fra det omtalte “pak” og som den udråbte “fjende”, så må jeg sige, at det er skuffende og ærgerligt at manden lægger op til en så skinger valgkamp.

Lad os dog diskutere på et ordentlig plan, skriver Erik Lauritzen.

I kommantarfeltet under artiklen på SønderborgNYTs Facebook, skriver Ole W. Stenshøj fra Konservative, at kredsformandens ord nok skal ses som et forsøg på at indynde sig hos V-toppen.

 

 

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...