LA-kandidater gik tur med Ældreministeren i Perlegade efter møde med Ældre Sagen

22. september 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag var Ældreminister Thyra Frank på besøg i Sønderborg på sin tur rundt til de sydjyske kommuner.

Formålet er at indhente inspiration til ældreministerens og ministeriets aktuelle arbejde med at finde og afskaffe unødige dokumentationskrav i ældreplejen.

Ministeren drøfter også kommunernes konkrete erfaringer og gode løsninger på ældremaden, rehabiliteringsopgaven eller demensindsatsen.

”Det er vigtigt for mig som minister at komme ud og se, hvordan ældreplejen er og jeg møder utroligt meget personale og ledere, der hver dag yder en meget engageret pleje og omsorg”, siger Thyra Frank til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøg hos Ældre Sagen

“Vi havde en rigtig god snak med ministeren”, siger Ældre Sagens lokalformand Jørn Jensen, der blandt andet fik fortalt ministeren, at der kommer så mange medlemmer til kortspil og sang i Frivillighedens Hus, at det kniber med pladsen.

Spidskandidat Sarah Maria Grønbæk fra Liberal Alliance, deltog også i mødet og sammen med næstformand Richard Churruca gik hun en kort tur i Perlegade med Thyra Frank og fik delt nogle valgbrochurer ud undervejs.

“Det er da dejligt for mig at møde Sarah Maria Grønbæk og andre fra partiet”, siger Thyra Frank.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi får vist, at LA i Sønderborg er bemærket af vores medlemmer på Christiansborg”, siger Sarah Maria Grønbæk.

Peter Hansen fra Venstre deltog også i mødet med Ældre Sagen.

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

11 kommuner melder tolke-virksomhed til politiet

29. april 2024 Samfund

11 kommuner ophæver en fælles aftale om levering af tolkeydelser og de anmelder Mayas Tolkeservice ApS til politiet.  Indtil kommunerne får en ny rammeaftale om tolkning, skal de enkelte kommuner selv købe tolkeydelser Udbudsfællesskabet KomUdbud, der består af 11 kommuner, er blevet bekendt med, at Mayas Tolkeservice ApS på tidspunktet for tildelingen for Fremmedsprogstolkning var […]

Læs mere...