DF-kandidat: Hvor er barnets tarv henne?

5. oktober 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Tanja Lillian Svendsen, Dansk Folkeparti, skriver:

Det gør ondt helt ind i sjælen når man ser udsendelser som ”Anbragt i helvede” og ”Hvem passer på Michael”. Enhver kan da se at barnets tarv fuldstændigt er gået fløjten her. Der må sidde nogle sagsbehandlere med meget røde ører derude i det ganske land.

Jeg får det helt dårligt, når jeg ser hvordan de stakkels børn bliver kastet rundt i systemet og ingen tager egentlig ansvar for dem. Deres sager bliver ikke læst ordentlig, man tager ikke hensyn til børnenes egne ønsker og man mistænkeliggør plejeforældre der faktisk har barnets tarv for øje.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af de steder hvor det går galt er alle de skiftende sagsbehandlere. Hvis nu man havde en sagsbehandler, der fulgte en igennem hele sit forløb ville du ikke skulle starte forfra gang på gang. Den sagsbehandler skal have ansvaret for at hele sagen blev fulgt til dørs og ikke blev tabt mellem to stole.

Udsatte børn og unge er en af mine helt store mærkesager. Disse slags sager er med til at styrke min overbevisning om at der skal ændringer til. Derfor stiller jeg op som kandidat til byrådet, for at kunne gøre en forskel. Ikke blot for udsatte børn og unge, men hele vejen rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen