Gråsten: Rufus Gifford taler om Trump og om sin ambassadørtid

15. oktober 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag den 31. oktober har du chancen for at komme helt tæt på den tidligere amerikanske ambassadør Rufus Gifford, når han holder foredrag i Ahlmannsparken i Gråsten. Det sker kl.19:00.

I dette personlige og underholdende foredrag fortæller Gifford om de sidste måneder som ambassadør, sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg og USA’s rolle med Donald Trump som præsident. Endvidere vil han komme ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne, både som ambassadør og som privatperson, og sidst men ikke mindst løfte sløret for hvilke fremtidsplaner, han har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med i foredraget er en åben spørgesession, hvor publikum kan stille spørgsmål til Rufus Gifford.

Vi ser frem til en hyggelig aften og håber at se mange fremmødte. Vi skal gøre opmærksom på, at foredraget foregår på engelsk. Alle interesserede er velkommen.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...