Venstres Claus Klaris skriver om kontakten til borgerne

10. november 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Claus Klaris, Venstre, skriver:

Valget nærmer sig og dialogen mellem borgere og politikere bliver mere og mere aktiv. Dialogen skulle gerne fastholdes – også efter valget.

Dialogen er vigtig for opretholdelse af vores nærdemokrati. Der skal sikres en viden og opmærksomhed om HELE vores kommune – gennem opretholdelse af dialog.

Dialogen foregår i dag på mange måder – men den vigtigste er den direkte personlige dialog når borgere og politikere møder hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at hver af de forskellige udvalg i Sønderborg Kommunes byråd, årligt gennemfører et dialogmøde/Workshop, hvor borgere inddrages i dialogen om udviklingen i kommunen. Dermed sikres, at borgernes synspunkter kommer til orde og bliver drøftet. Dette vil give et bedre beslutningsgrundlag i mange forskellige sager.

Vi skal fortsætte vores arbejde for at sikre ”live streaming” fra byrådsmøderne, så alle borgere har muligheden for at følge med i den offentlige debat under møderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbenhed skaber forståelse for hinandens situation og dermed bedre beslutningsgrundlag.

 

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...