Destination Sønderjylland: Giv en gourmetoplevelse i julegave

11. december 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Destination Sønderjylland og Sønderjyske Fristelser gentager succesen fra 2017 og arrangerer Sønderjyllands Gourmetuge i uge 9 fra mandag den 26. februar til søndag den 4. marts. Hele ugen vil man kunne nyde en 3-retters menu på en de deltagende restauranter for blot 230,- kr.

Sidste år blev der solgt over 3000 billetter til forskellige restauranter i de fire sønderjyske kommuner så arrangementet blev taget rigtig godt imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år startes billetsalget den 11. december, hvilket er lidt tidligere end sidste år, fordi arrangementet også er en oplagt julegaveide. Derudover er der tænkt overnatningstilbud ind i konceptet og der er sammensat en pakke med flytransport sammen med Alsie Express, så dem der kommer langvejs fra, også har mulighed for at være med.

I skrivende stund er ni restauranter online med deres menu og flere vil løbende komme til.

”Vi håber på, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at komme ud og opleve nogle af de spændende restauranter og dygtige kokke Sønderjylland har at byde på” siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til arrangementet kan købes på www.visitsonderjylland.dk, hvor man også kan læse mere om restauranterne og deres menuer.

Er man interesseret i at deltage som restaurant kan man kontakte Destination Sønderjylland på [email protected]

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...