1A Bolig tilbyder elektronisk rundvisning i boliger der kan købes

7. maj 2019 Erhverv

Hos ejendomshandler A1 Bolig i Sønderborg kan du komme indenfor og tage en plads i en af de nyindkøbte biografstole, hvor du kan sidde og ‘tv-opleve’ nogle af de boliger, der er til salg.

“Vi kan byde på en elektronisk fremvisning her i butikken og iøvrigt er det også muligt at se den derhjemme via vores hjemmeside”, siger Jytte Aaen, der er medejer af 1A Bolig. Hun fortæller videre:

“Det med 3D er helt nyt og vi har fået det i denne uge og jeg er sikker på det er fremtiden. Billederne er taget i 3D og tager man så oså 3D-briller på, så er det som at være i boligen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kommer rundt i boligen ved hjælp af piletasterne på computeren og teknikken virker også på mobilen.

Følger med tiden 

“Vi har fået 3D indenfor, fordi vi hele tiden udvikler. Når man har forretning, så skal der løbende ske noget nyt, så tingene ikke står stille”, siger Jytte Aaen.

I 1A Boligs store lokale i Perlegade vil der om få uger være udstilling af glaskunst og man kan også besøge A1 Boligs café og nyde en kop kaffe.

Klik HER på LINKET og ‘gå’ en tur i en bolig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...