Åben bank med grønne billån og elbiler

22. september 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Alle interesserede inviteres til lørdag at slå et smut forbi Arbejdernes Landsbank, hvor man kan se nærmere på elbiler og grønne billån.

Det foregår i og uden for banken fra klokken 10 -14 med deltagelse af Beka Auto, ProjectZero, Ladeklubben i Sønderborg, AL Finans, Arbejdernes Landsbank og naboen, Fri BikeShop.

Du kan blandt andet komme helt tæt på flere af de nyeste og mest moderne elbiler, herunder en ny Ford Mustang, skriver Arbejdernes Landsbank, som arrangerer dagen.

”Vi har allerede en del kunder, der har købt elbiler med grønne billån. Men mange vil gerne vide lidt mere om elbiler, før de tager beslutningen. Derfor laver vi nu en dag med åbent hus, hvor man kan få en snak med alle dem, der ved noget om både elbiler, ladestandere, grøn transport og privatøkonomi,” siger kunderådgiver Jakob Frins Petersen

Artiklen fortsætter under annoncen

På dagen kan du deltage i en konkurrence om en Hövding cykelhjelm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...