Åbent brev fra Venstremand: Kære Skatteminister

13. februar 2015 REGIONALT

Partimedlem Henrik Juul Nielsen, Venstre, skriver:

Kære Skatteminister Benny Engelbrecht

Hvad er det lige du har gang i?

Henrik Juul Nielsen synes ikke, Benny Engelbrecht gaver sin valgkreds.

Henrik Juul Nielsen synes ikke, Benny Engelbrecht gaver sin valgkreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad har Sønderjylland egentlig gjort dig?

I den tid du har været folkevalgt på Christiansborg, har du ikke én gang, gjort noget til gavn for din hjemegn.

Jeg må erkende, at dit seneste udspil, mere er et tegn på, at nu gør jeg ét eller andet, om det virker, er du fuldstændig ligeglad med. Om der kommer vækst, interesserer dig ikke. Dú har dit på det tørre.

Du kommer med en total dårlig undskyldning for at få ekstra skatte indbetalinger. Men fakta er bare, at det får du ikke nu hvor de lovlydige virksomheder ikke har råd til at blive i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se at få lavet det om!

Det kan i stedet betyde, at du skal ud og finde op mod 10.000 nye arbejdspladser i Sønderjylland alene. Så din annullering af en flere årtier gammel tilføjelse til regler om skat ved arv af familievorksomhed, er altså ikke i orden, og se så at få ændret denne fejl hurtigst muligt, inden du mærker konsekvensen af massefyringerne i det sønderjyske område.

Sønderjylland er jo ekstremt hårdt ramt i forvejen!skat

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er helt enig med at dig i at skattehuller skal stoppes, men ligesom du, har jeg ikke en løsning, og derfor forslår jeg, at du snakker med nogen, der rent faktisk har forstand på skattelovgivningen, og derfra laver en ny lov, der stopper huller, uden at det samtidig går ud over ærlige og reelle virksomheder.

Og som forslag kunne nævne: Sænk generationsskiftebeskatningen til under 15% og lad virksomhederne bruge pengene til at vækste og skabe job.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...