Åbent brev til byrådet: Borgere på Arnkilgade vil have bilernes fart sat ned

15. maj 2017 Sønderborg

Johan Lauritzen, Sønderborg, skriver åbent brev til byrådspolitikerne:

Kære Byråds-politikere m.fl.

Politiet kan/vil ikke sætte en “stærekasse” op på Arnkilgade, da det antageligt er upopulært blandt Folketingets politikere, hedder det fra politiet i en samtale, jeg førte med deres foto-vogns-personale.

Sønderborg Kommunes vej og sikkerhed vil ikke – opsætte et lyskryds, da det er byrådet som tager stilling til det; hedder det.

Hvad formår byråds-politikkerne så?

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi beboere på Arnkilgade har i årevis måtte leve med en stigende trafikbelastning på tilkørselsvejen til Sønderborg by.

Samtidig oplever vi vanvids-kørsel – specielt efter klokken 17.00 og aften/natten igennem.

Udover disse to belastninger opleves udkørsel fra Sønderborg Sygehus, Sydvang og Lindevang, som værende et stigende problem i dags-timerne.

Dette resulterede blandt andet i et voldsomt uheld den 6.8.2015 hvor en kvinde i bil blev påkørt af en anden bil og måtte skæres fri under store smerter. (kilde: Brandstation Sønderborg; udrykninger).

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2016 blev en kvinde påkørt bagfra i sin bil af en kassevogn, da hun ville dreje op til husets indkørsel Arnkilgade 54.

Disse trafikuheld koblet med vanvidskørsel med hastigheder der nærmer sig 100 km/t. bør der nu reageres på. Vi opfordrer derfor jer politikere til at tage initiativ til at gøre noget ved det samlede problem på Arnkilgade.

Eksempler på lyskryds i Sønderborg:

Ringgade  = 7

Grundtvigs Allé = 4

Arnkilgade =0

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, REGIONALT, Debat

Regionsrådsvalg: Iltsvind kræver handling fra begge sider af Lillebælt

22. oktober 2021 KV21

Regionsrådskandidat Nils Sjøberg, Radikale Venstre, skriver: Iltsvindet i den sydlige del af Lillebælt ved Als har aldrig været mere alvorlig end nu. Den 1. oktober oplyste National Center for Miljø og Energi, at iltsvindet nu, i efteråret 2021, er det største i mange år. Og det, mens temperaturerne, som ellers er en afgørende faktor i […]

Læs mere...