Åbent landbrug – hvor der også blev plantet træer

15. september 2019 Erhverv

Søndag var der åbent for alle på Gråsten Landbrugsskole, som viste alt det frem, der på enhver måde handler om landbruget og det blev krydret med spejderliv, Naturskolerne og kunsthåndværk plus meget mere.

Folketingsmedlem Eva Kjer Hansen og Landbo Syd-formand Mogens Dall var også på besøg på Gråsten Landbrugsskole – og de var i arbejdstøjet.

“Vi planter frugttræer og det giver rigtigt meget mening, fordi vi let kan følge årets gang, når vi har frugttræer. Jeg ser meget gerne, der bliver plantet frugttræer i vores mange parker rundt omkring”, siger Eva Kjer Hansen.

“Det er jo mest af alt symbolsk vi planter de fire træer her. Men det giver bestemt mening, hvis det får flere til at tænke på CO2 og klima”, siger Mogens Dall til SønderborgNYT. Parret plantede fire træer.

Adskillige af tilskuerne bemærkede, at Eva Kjer Hansen, som er Venstrepolitiker, havde udvalgt sig en rød spade.

Herlig dag for børn

Åbent Landbrug er en herlig dag for børn og forældre. Der er rigtigt mange muligheder for at prøve forskellige ting – og især det. at børn kunne blive fotograferet med en lille kalv, blev et stort hit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn syntes også, det var sjovt at lege på små legetøjskalve, kravle rundt på halmballer, kravle ind i traktorer, spise insekter, klappe levende dyr og bage snobrød.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...