Åbent landbrug – hvor der også blev plantet træer

15. september 2019 Erhverv

Søndag var der åbent for alle på Gråsten Landbrugsskole, som viste alt det frem, der på enhver måde handler om landbruget og det blev krydret med spejderliv, Naturskolerne og kunsthåndværk plus meget mere.

Folketingsmedlem Eva Kjer Hansen og Landbo Syd-formand Mogens Dall var også på besøg på Gråsten Landbrugsskole – og de var i arbejdstøjet.

“Vi planter frugttræer og det giver rigtigt meget mening, fordi vi let kan følge årets gang, når vi har frugttræer. Jeg ser meget gerne, der bliver plantet frugttræer i vores mange parker rundt omkring”, siger Eva Kjer Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo mest af alt symbolsk vi planter de fire træer her. Men det giver bestemt mening, hvis det får flere til at tænke på CO2 og klima”, siger Mogens Dall til SønderborgNYT. Parret plantede fire træer.

Adskillige af tilskuerne bemærkede, at Eva Kjer Hansen, som er Venstrepolitiker, havde udvalgt sig en rød spade.

Herlig dag for børn

Åbent Landbrug er en herlig dag for børn og forældre. Der er rigtigt mange muligheder for at prøve forskellige ting – og især det. at børn kunne blive fotograferet med en lille kalv, blev et stort hit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn syntes også, det var sjovt at lege på små legetøjskalve, kravle rundt på halmballer, kravle ind i traktorer, spise insekter, klappe levende dyr og bage snobrød.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...