Åbnings-reception for alle hos Ristorante Fratelli på Rådhustovet

26. juni 2021 Erhverv
Foto: Ristotante Fratelli holder åbningsreception
Foto: Ristotante Fratelli holder åbningsreception

Tirsdag slår Ristorante Fratelli dørene op i det tidligere posthus på Rådhustorvet og det fejres med en åbningsreception for alle.

”Endelig kan vi slå dørene op og  vi glæder os til at byde velkommen til vores gæster i Sønderborg og det skal selvfølgelig markeres med en åbningsreception, hvor alle er velkommen til at se vores nye restaurant og få smagsprøver fra vores italienske køkken og et glas bobler”, siger Labi Memeti fra Ristorante Fratelli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbningsreceptionen starter tirsdag klokken 12 og her vil formanden for Erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen, ’klippe snoren’ og ejerne, sammen med familien, vil holde en kort tale, alt i mens der vil være lidt live, italiensk guitarspil. Receptionen vare frem til klokken 14, hvorefter der skal gøres klar til den første aftenservering.

Bag den nye italienske restaurant står Besnik Reka og de to Memeti-brødre. Netop brødrene åbnede deres første Ristorante Fratelli i Haderslev for fire år siden og to år senere åbnede de også en i Kolding. Nu er de også på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor der bliver plads til cirka 120 gæster indenfor og 70-80 gæster udenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange sønderborgensere kender allerede Ristotante Fratelli, der i 2020 blev hædret for at have Danmarks bedste pizza og i Labi Memeti fortæller, at der allerede godt gang i bordbestillingerne, som kan ske på Ristorante Fratellis hjemmeside.

Du kan også følge åbningsreceptionen direkte på SønderborgNYT TV og få et kik ind i Sønderborgs nye restaurant og få mere at vide om maden, vinen og familien bag Ristorante Fratelli.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...