Aalborg vil også have politiskolen

6. februar 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

En ny politiskole bør placeres i Aalborg. Det er budskabet i den kampagne, som borgmester Thomas Kastrup-Larsen og Aalborg Kommune netop har sat i gang.download

Dermed er der endnu en spiller på banen i kampen om politiskolen, og det er op til Folketinget at beslutte, hvilken kommune, den skal placeres i. Det gør de i juni måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aalborgs borgmesteren er blevet opfordret af flere folketingsmedlemmer til at pege på Aalborg og Nordjylland som et oplagt sted at placere en politiskole i vestdanmark.

“Vi kan tilbyde et samarbejde med et universitet, der i forvejen har en uddannelse rettet mod kriminologi. Vi kan drage nytte af Forsvarets faciliteter som skydebaner og en lang række andre ting”, siger Thomas Kastrup-Lasen til DR Nordjylland.

Thomas Kastrup-Larsen siger, at det også tæller på plus-siden, at Aalborg har en lufthavn med mulighed for hurtigt at kunne komme til København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aalborg Kommune peger ikke på en specifik placering til en ny politiskole.

“Det kan både være i eksisterende eller i nyt byggeri”, siger borgmesteren.

Det er blandt andre Venstres nordjysk valgte folketingsmedlem, retsordfører Preben Bang Henriksen, der har foreslået Aalborg at lægge billet ind på politiskolen.

 

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...