Årets Business Event byder på prisuddelinger og en tale fra Søren Pind

24. november 2021 Erhverv

Direktør Michael Hamann fra Vækstrådet og Sønderborg Iværksætter Service glæder sig til Årets Business Event, som finder sted på BC Syd den 2. december og byder på hele tre prisuddelinger samt en tale med tidligere folketingspolitiker og minister Søren Pind.

Priserne, som uddeleles er Kometprisen, Årets Vækstpris og Iværksætterprisen.

“Kometprisen gives til en yngre virksomhed, der har afsæt i FNs Verdensmål og et skalerbart forretningskoncept. Virksomheden skal have leveret vækst gennem 2020”, siger Michael Hamann til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Vækstpris gives til en virksomhed, der har vækstet gennem en årrække.

På Årets Business Event er der også en pris til en iværksættervirksomhed eller rettere en forretningsidé, som har potentiale til at blive til virkelighed og mulighed for at vokse og gro.

“Der er fem kandidater og vinderen kan kalde sig Årets Iværksætter 2021 og får også 20.000 kroner fra Broager Sparekasse. De øvrige kandidater får hver 5000 kroner fra LY Copenhagen”, siger Michael Hamann.

Han fortæller videre, at der er kommet pænt med tilmeldinger til eventet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kan man ikke deltage, så er det muligt at følge med alligevel, når SønderborgNYT livestreamer fra eventet på SønderborgNYT TV .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...