Årets Hjertesmykke ligger klar hos Jacob Nielsen & Søn

26. november 2021 Erhverv

Traditionen tro er årets Hjertesmykke klar til salg fra guldsmed og urmager Jacob Nielsen og Søn i Jernbanegade. For hvert Hjertesmykke der sælges, går 150 kroner til ’En God Jul For Alle’.

Hjertesmykket 2021 koster fra 449 kroner inklusiv en sort kæde og smykket kan fås i sølv, sølv-forgyldt og 14 karat guld

Det er syvende år i træk, guldsmed Line Mechlenborg Madsen har designet og lavet Hjertesmykket.

“I år danner smykket en stjerne – og det er Nordstjernen, som viser vejen til kærligheden”, siger Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT og tilføjer, at det næppe kan blive mere romantisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kravene til et Hjertesmykke er, at det skal være noget med hjerter og så må det ikke være for tidskrævende at lave”, siger Line Mechlenborg Madsen. Også hos Jacob Nielsen Guld, Sølv og Ure er tid lig med penge. Og jo mere tid, der skal bruges på hvert enkelt Hjertesmykke, jo dyrere bliver det.

“Og vi vil gerne have, at alle skal have mulighed for at købe det”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...