Årets Hjertesmykke ligger klar hos Jacob Nielsen & Søn

26. november 2021 Erhverv

Traditionen tro er årets Hjertesmykke klar til salg fra guldsmed og urmager Jacob Nielsen og Søn i Jernbanegade. For hvert Hjertesmykke der sælges, går 150 kroner til ’En God Jul For Alle’.

Hjertesmykket 2021 koster fra 449 kroner inklusiv en sort kæde og smykket kan fås i sølv, sølv-forgyldt og 14 karat guld

Det er syvende år i træk, guldsmed Line Mechlenborg Madsen har designet og lavet Hjertesmykket.

“I år danner smykket en stjerne – og det er Nordstjernen, som viser vejen til kærligheden”, siger Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT og tilføjer, at det næppe kan blive mere romantisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kravene til et Hjertesmykke er, at det skal være noget med hjerter og så må det ikke være for tidskrævende at lave”, siger Line Mechlenborg Madsen. Også hos Jacob Nielsen Guld, Sølv og Ure er tid lig med penge. Og jo mere tid, der skal bruges på hvert enkelt Hjertesmykke, jo dyrere bliver det.

“Og vi vil gerne have, at alle skal have mulighed for at købe det”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Sol og Strand vil leje sommerhuse ud i et strategisk samarbejde med Interhome

8. februar 2023 Erhverv

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer flere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde. Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at […]

Læs mere...