Årets leder i Dansk Firmaidræt er Jonny Arnold fra Sønderborg

Jonny Arnold blev hædret. Pressefoto
Jonny Arnold blev hædret. Pressefoto
14. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Jonny Arnold, som er formand i Sønderborg Familie og Firma Sport, er netop blevet hyldet og kåret som Årets Leder på Dansk Firmaidræts visionsmøde i går, lørdag.

Jonny Arnolds tid med firmaidrætten går helt tilbage til 1976, hvor han var en del af Idrætsforeningen Posten, som var én af Sønderborg Firmasports største klubber. Siden da er det gået stærkt med poster både som bestyrelsesmedlem i SFS-Hallen, formandskab for foreningen og med flere hædringer undervejs, blandt andet firmaidrættens hæderstegn i 2002.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hædringen som Årets Leder 2024 kommer som en stor overraskelse for mig. Det er jo ikke noget, man forventer. Det betyder en stor ting, og jeg er meget glad for, at nogen synes, jeg er værdig til prisen. Og jeg kan da kun opfordre andre ude i foreningerne til at blive ved, blive ved og blive ved”, siger Jonny Arnold i en pressemeddelelse.

Jonny Arnold knokler stadig på i og for foreningen i dag. Han har skabt en stærk tradition for Bike & Run i Sønderborg, og han har fået gang i både Lady Walk, krolf, pickleball, indendørs fodbold og senest padel, hvor han utrætteligt har skabt omtale for banerne, skaffet sponsorer og søgt penge til projektet. Som den alsidige og flittige formand, han er, så sørger han selvfølgelig også for, at det grønne omkringliggende areal er klippet og pænt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med en stor indsats kommer man langt. Det belønner sig altid. Så det er bare om at klø på. Og så er det ingen hemmelighed, at jeg altid har ment, at idrætten er fundamentet. Ikke andet”, siger Jonny Arnold.

Udover stor ihærdighed og arbejdsomhed er Jonny Arnold også en fantastisk forretningsmand og leder, der med sin imødekommenhed og venlige tilgang er vellidt hos mange. Han har derfor en stor aktie i, at dagligdagen i foreningen altid er en god oplevelse for de frivillige.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...