Årets sidste Promusica-koncert havde besøg af Martin Stæhr Haugaard

8. december 2019 Kultur

En stor del sønderborgensere nød søndag eftermiddag i Alsions koncertsal, hvor scenen var sat til årets sidste Promusica-koncert – og selvfølgelig var der klassisk julemusik i nodehæfterne.

“Jeg lover Jer, at I kommer til at gå herfra med masser af julestemning”, sagde violinist Mihaela Opreas inden konerten begyndte.

Jorunn Solløs, spillede fløjte, Martin Stæhr Haugaard guitar, Jacob Elmedal bratsch og Martin Pratissollo spillede cello.

Det første musikstykke var skrevet af Franz Schubert – og det næste af Mauro Giuliani.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han er superstjernen, når der tales om klassisk guitar”, sagde Martin Stæhr Haugaard, der i denne del spillede sammen med Mihaela Oprea.

Henrik Cornelius var alene på scenen, hvor han spillede marimba.

Promusica spilles af musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester samt deres gæster.

Næste gang, Sønderjyllands Symfoniorkester spiller i Alsion, er den 19. december, hvor der er Julekoncert med Philharmonisk Kor.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...