Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur
Maibom-parret sammen med Lone og Mickey Holland Pless, Privat foto
Maibom-parret sammen med Lone og Mickey Holland Pless, Privat foto

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum.

Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless.

Og dog!

For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – på scenen, og sammen overrakte de ‘Thorleif-Prisen’ til direktørparret i Nykøbing F-revyen, Lone og Mickey Holland Pless.

I fundatsen står der, at prisen uddeles til en eller flere personer, der har gjort noget særligt for den danske revy, og Leif Maibom kunne konstatere, at dét har Lone og Mickey Holland Pless, der overtog revyen og straks løb ind i to års coronahelvede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thorleif-prisen blev indstiftet i 2000, og har navn efter Leif Maiboms legendariske revyfigur Thorleif, der selvfølgelig også var på scenen ved aftenens jubilæumsforestilling, fortæller Leif Maibom.

Prisen er på kr. 8.000,00 og der medfølger en lille statuette, der forestiller de plastisksanddaler som Thorleif-figuren har båret i mange, mange år.

Nu er de dog udført i kobber og står solidt plantet på en lille brosten.

Af tidligere modtagere af prisen kan nævnes: Ulf Pilgaard, Grethe Sønck, Jan Schou, Torben Træsko Pedersen, Jeanne Boel, Simon Rosenbaum, Ernst Trillingsgaard, Tage Frandsen m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Vi er rørte og glade for den store anerkendelse og det betyder altså noget at få et skulderklap fra gode venner og kollegaer, og især fra disse to helt fantastiske mennesker, som i gennem 36 år skabte en vidunderlig arbejdsplads, Sønderborg Sommerrevy, til glæde for byen, kollegaer og revybranchen’ skriver Lone og Mickey Holland Pless.

’Leif og Johnna Maibom har igennem de seneste år været der for os. Vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har ringet og fået gode råd – og det er vi ikke de eneste i branchen der gør. For de to mennesker har en erfaring og en kærlighed til revyen, som sjældent er set andre steder, og så er de to helt vidunderlige mennesker med et meget stort hjerte.Tusinde tak kære venner – hvor er vi priviligerede’.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...