Årsregnskab: Universe har fremgang på alle parametre

1. juni 2017 Erhverv

Universe har netop aflagt årsregnskab for 2016, der viser 6 procent vækst i besøgstallet i forhold til 2015, i 2016 besøgte 93.064 gæster parken. Det øgede besøgstal har medført 13 procent vækst i omsætningen og 17 procent forbedring i nettoresultatet i forhold til 2015.

“Vi kan se at turismen i Sønderjylland er inde i en god og positiv udvikling. Jeg er overbevist om, at især det fælles sønderjyske destinationssamarbejde og hele områdets stigende turismefokus er med til at løfte turismen og derved også vores besøgstal”, siger direktør Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den positive udvikling i aktiviteterne fra 2015 til 2016, ser ud til at fortsætte ind i 2017, hvor Universe har fået en god start på sæsonen og igen forventer en fortsat vækst i besøgstallet på 5 procent. Optimismen bygger ikke kun på den stigende turisme i området generelt men også Universe eget bidrag til at trække flere turister til. Op til den nye 2017 sæson har Universe introduceret det største nyhedsprogram i 10 år, bl.a. med Sky-Trail, Virtual Reality udstilling, 360-fulldome-biograf, elbilbane og nye haveanlæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi forventer at nye investeringer i attraktionsudvikling på et tidspunkt hvor turismen er i vækst kan være med til at fastholde væksten og udbygge interessen for endnu flere turismeinvesteringer i Sønderjylland. Vores store ønske er, at andre aktører følger efter med endnu flere turismeinvesteringer der styrker det samlede sønderjyske turismetilbud”, siger Torben Kylling Petersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...