Aase Nyegaard er Fælleslistens spidskandidat

28. april 2016 Sundeved
Aase Nyegaard blev igen valgt som spidskandidat for Fælleslisten.

Aase Nyegaard blev igen valgt som spidskandidat for Fælleslisten.

Kommunalvalget i 2017 skimtes i horisonten. Fælleslistens medlemmer var onsdag samlet til valg af spidskandidat. Medlemmerne valgte enstemmigt 1. Viceborgmester Aase Nyegaard som spidskandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslisten styrke er, at vi ikke er underlagt et topstyret partiapperat hvor politikken  på forhånd er fastlagt i form af en ideologi og et partiprogram fra centralt hold.

Vi har frihed og fleksibilitet til at vælge de løsninger og den politik der er den rigtige for Sønderborg kommune, dennes borgere og virksomheder, skriver Fælleslisten i en pressemeddelelse.

Vi har en tværpolitisk profil og spørger ikke medlemmerne  om de har partibogen i orden. Derfor kan vi samarbejde med alle, der i alle henseender vil ordentlighed, bruge den sunde fornuft,  i en konstruktiv dialog med borgere og erhvervsvirksomheder, om netop at udvikle og styrke mulighederne for et godt liv i Sønderborg kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...