Aase Nyegaard vil lukke Sønder Havnegade for sommertrafik i 2021

24. august 2020 Samfund

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard har bedt sin forvaltning lave et udspil, så Sønder Havnegade fremover kan blive lukket for kørende trafik i sommerhalvåret.

“Jeg lægger op til, at vi bruger næste sommer som en prøveperiode”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Allerede inden dette års sommer fik Aase Nyegaard henvendelser fra personer, som også gerne ser, at bilerne ikke kører i Sønder Havnegade. Blandt henvendelserne var der også en fra Sønderborg Handel, som mener, at en bilfri gade vil gavne havnens restauranterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi kunne ikke nå at behandle sagen inden sommertiden, så det må blive næste år”, siger Aase Nyegaard, som glæder sig over, at John Lohff også har været på banen med et forslag om, at Sønder Havnegade bliver gågade i sommerperioden.

Slesvigsk Parti – med Stephan Kleinschmidt i spidsen – bakker også ideen op – og socialdemokraterne, der vil have set på hele bymidten, er heller ikke afvisende.

Du kan læse John Lohffs debatindlæg her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...