Åbent hus: Brøggeriet inviterer gæster på bryggeriet

5. juni 2013 Erhverv

 

Brøggeriet kan byde gæster på hjemmelavet øl.

Fra Skagen til Svaneke holder danske bryggerier lørdag den 15. juni åbent hus på Bryggeriernes Dag. Og der er nok at se og høre på i en fantasifuld og eksperimenterende branche, hvor vand, malt, humle og gær bliver blandet og brygget på et utal af måder.

Brøggeriet inviterer også inden for i bryggeriet, hvor det bliver muligt at høre om kunsten at brygge en god øl, høre lidt om stedets historie og få smagsprøver på øl, som kan gøre sommermiddagen til en ekstra god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi sætter en ære i at brygge godt øl med gode råvarer. Og rigtig mange danskere har fået øjnene op for, at en god flaske øl kan være et glimrende alternativ til vinen, siger Allan Jylov, Brøggeriet.

På den nye facebook-side ”Det Danske Ølakademi” kan man hente inspiration til øl og mad. Eller blot blive klogere på øllets verden.

Og det går godt for udviklingen af nye danske øl. 756 nye danske øl kom på markedet i 2012, hvilket er en markantstigning i forhold til den hidtidige rekord på 647 nye øl i 2008. De seneste 10 år har budt på i alt 4.645 nye danske øl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...